BTW-vrije Plantendag 2020

Jaarlijks op 18 mei

Onze favoriete dag! Natuurlijk zijn we elke dag met onze planten bezig, en proberen deze zo goed mogelijk te verzorgen. Maar Plantendag is iets specialer dan andere dagen; plantendag is in het leven geroepen om zo veel mogelijk mensen te informeren over het grote belang van planten in onze maatschappij! Daarom roepen wij de BTW-vrije plantendag in het leven, op alle planten 9% korting!

Gebruik de kortingscode: PLANTENDAG

Planten zijn overal

Planten komen in ons dagelijks leven continu aan bod, vaak zelfs zonder dat we het door hebben. Denk maar aan het karton van de muesli die je ‘s ochtends eet, de houten tafel waar je aan zit en het katoenen shirt dat je draagt. Onderweg naar je werk zul je tientallen, zo niet honderden soorten planten tegenkomen, van klein tot groot.

Jouw kans tijdens plantendag: one for one

Zoals je weet zorgen wij ervoor dat er een boom wordt geplant, voor elke bestelling die jij bij ons doet. Zo kunnen jij en wij samen ons steentje bijdragen. Tijdens Plantendag willen wij iedereen hierin tegemoet komen door Plantendag uit te roepen als BTW-vrije dag voor Boompje voor Thuis. Bestel dus op plantendag met de code PLANTENDAG!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

[]