Palmen

Bij Boompje voor thuis bestel je gemakkelijk en snel tropische palmen voor bij jou in huis. Wij hebben een groot aanbod palmen in alle soorten en maten zodat er voor jou altijd iets tussen zit. Palmen zijn en van de populairste kamerplanten in Nederland, dit is ook niet voor niets want ze zijn natuurlijk prachtig met hun grote groene bladeren.

Elke kamer verdient een plant, welke palm past in jouw kamer?


Tropische sferen in huis

Palmplanten worden steeds populairder als kamerplanten. Ze zijn goed geschikt als huisplant en brengen een warme, tropische sfeer mee in huis. Ze zijn voornamelijk geschikt als kamerplant omdat palmen voornamelijk in de hoogte groeien en niet zo zeer in de breedte. Hierdoor blijft er altijd een mooi plekje vrij voor de palmplant. Ze nemen niet veel ruimte in beslag maar zorgen bieden wel een mooie opvulling voor een lege hoek in het huis bijvoorbeeld. Over het algemeen heeft een palm prachtige, grote bladeren waardoor de plant (en de kamer) gelijk tropisch oogt. Kenmerkend voor een palm is dat ze de luchtvochtigheid in een ruimte verhogen waardoor het niet alleen tropisch oogt maar ook nog eens tropisch voelt. Twijfel niet langer om een kamerpalm te bestellen en doe het nu bij Boompje voor Thuis!

Breed aanbod aan palmplanten

Er zijn enorm veel verschillende soorten palmplanten die geschikt zijn als kamerpalm. Wij hebben een breed aanbod aan palmplanten die u kunt bestellen voor u thuis. Van klein tot groot zijn ze geschikt voor iedere kamer en ieder interieur. Er zit veel variatie tussen palmplanten waardoor iedere palmplant een unieke uitstraling heeft. Sommige palmen hebben bredere bladeren terwijl andere palmplanten wat smallere bladeren hebben. De stam van de palmplant kan ook enorm verschillen in dikte en kleur. Er zijn bijvoorbeeld sterke tropische palmen maar ook winterharde palmen die vaak meer geschikt zijn voor binnen huis. Dit zijn palmsoorten die beter tegen de kou kunnen en niet zo veel zonlicht nodig hebben als tropische palmsoorten. Sommige winterharde buitenpalmen zijn zelfs geschikt voor het Nederlandse buitenklimaat en kunnen prima in de tuin overleven! Bij Boompje voor Thuis kunt u kiezen uit veel verschillende palmplanten en worden deze gratis thuisbezorgd.

Verzorging van kamerpalmen

Een kamerpalm verzorgen is veel makkelijker dan mensen denken. Mensen denken vaak dat een palm alleen kan overleven bij tropische temperaturen en veel water maar niks is minder waar. Veel huispalmen hebben al genoeg al een minimale temperatuur van 18*C overdag en een minimale temperatuur van 10*C ’s nachts. Er zijn weinig huishoudens in Nederland die dat niet halen. Voorbeelden van deze kamerpalmen zijn de Yucca en de Dracaena. Beide zijn makkelijk te verzorgen en zijn uiterst geschikt als kamerplant. Het is bij palmen belangrijk dat de kluit vochtig wordt gehouden, voornamelijk in de zomer. In de winter is het minder erg als de bovenste laag is uitgedroogd. Gemiddeld gebeurt dit om dit om de week en hebben deze palmen ook maar eens per twee weken water nodig. Geef hem liever te weinig water dan te veel water om rot te voorkomen.

Kamerpalmen kopen

Wilt u graag een kamerpalm kopen om uw huis op te fleuren, dan bent u bij Boompje voor Thuis aan het goede adres. Hier vindt u genoeg verschillende palmsoorten die perfect passen bij ieder interieur. Ook bijpassende potten in vele kleuren en maten kunt u hier vinden. Een geschikte kamerpalm bestellen is zo gebeurt en wordt met veel zorg bij u thuis geleverd. Als u een huispalm heeft besteld is het belangrijk om hem goed bij te houden. Zo kan het besproeien of vernevelen van deze planten de levensduur verlengen en nare ziektes voorkomen. Voor een optimaal resultaat, gebruik hiervoor regenwater of kalkvrij water om aanslag op uw palm te voorkomen. Onze planten komen vers van de kweker en zullen nog lang mee gaan, mits hij op een normale wijze wordt verzorgd. Houd u meer van kleine planten, dan is de Areca geschikt voor u. Houd u meer van grote planten, dan is de Kentia vaak een geschikte optie!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

[]