Veelgestelde vragen

Beschadigd product

Neem contact met ons op als je product is beschadigd, we komen dan samen tot een oplossing!

Na het kiezen van de gewenste planten en andere producten, kun je je gegevens invoeren, de betaling regelen en zorgen wij ervoor dat je het z.s.m. in huis hebt, zonder verzendkosten! Kom je er niet uit? Neem contact op.

De verschillende betalingsmogelijkheden zijn te vinden bij het afrekenen. Zodra een betaling bij ons binnen is, zal het product z.s.m. worden verzonden.

Aangezien onze planten direct van de kweker komen mag je ervan uit gaan dat je plant gezond en ‘groen’ (mits de plant een andere kleur hoort te hebben) bij jou thuis aankomt. Is dit niet het geval? Stuur z.s.m. een foto van de plant naar info@boompjevoorthuis.nl en we kunnen ervoor zorgen dat je een nieuwe plant thuisgestuurd krijgt!

De hoogte van de plant die staat aangegeven bij de eigenschappen, is altijd inclusief de meegeleverde pot!

De levertijden binnen de Benelux zijn: Boeketten: voor 12.00 besteld is binnen maximaal 24 uur geleverd. Planten: voor 17.00 uur besteld is binnen maximaal 48 uur geleverd.

Zodra de bestelling bij de verzender PostNL is binnengekomen, ontvang je van PostNL een Track & Trace barcode, die je op de website van PostNL kunt invoeren. Zo kun je je bestelling op de voet volgen!

Bij de verzending van planten wordt er rekening gehouden met de fragiele producten. Samen met een specialist uit de sierteelt sector heeft de leverancier speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor de planten veilig door heel Europa als pakket verstuurd kunnen worden. De bloemen- en planten zitten zo goed verpakt dat deze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. De boeketten blijven vers met behulp van ‘Chrysal Arive Alive’. Dit sponsachtige materiaal houd de onderkant van de stelen vochtig en voorkomt dat de verpakkingen beschadigen door vocht.

Zoals je weet is het erg druk rondom de feestdagen en daar moeten we helaas rekening mee houden. Onderstaand krijgt je een aardig idee van wat er mogelijk is! Allereerst (helaas): Tijdens Kerst en Oud en Nieuw, bezorgd PostNL geen pakketten! Dit betekend dat;

  • Bloemen besteld op vrijdag 21 december na 12:30 worden donderdag 27 december ingepakt worden en vrijdag 28 december worden bezorgd*.
  • Planten na zondag 23 december 12:00 besteld, worden maandag 25 dec. ingepakt en worden donderdag 27 december bezorgd*.
  • Bloemen en planten die besteld worden gedurende de kerstdagen worden donderdag 27 december ingepakt en vrijdag bezorgd*.
  • Bloemen besteld op vrijdag 28 december na 12:30 worden woensdag 2 januari ingepakt en donderdag bezorgd.
  • Planten besteld vóór maandag 31 december, worden maandag 31 december ingepakt en woensdag 2 januari bezorgd*.

(*) Dit geldt voor zendingen in NL en BE. De zendingen naar andere landen in Europa duren 1-2 dagen langer, net als normaal. Verder is het goed om te weten dat het in deze periode heel erg druk is voor PostNL, waardoor de kans op vertraging iets groter is dan normaal!

Het verzenden van bestelde producten is binnen Nederland altijd gratis! Naar België rekenen we een fee van 3 euro per bestelling.