Groene kamerplanten

Allerlei mooie groene kamerplanten, in verschillende soorten en maten! Bij Boompje voor Thuis hebben wij een groot aanbod aan verschillende kamerplanten. Voor iedereen wel een plant te vinden, van de kleine planten als de pannenkoeken plant, tot middelgrote planten zoals de populaire ctenanthe burle marxii! Natuurlijk hebben wij voor de liefhebbers ook grote groene kamerplanten om de ruimte wat meer  sfeer en opvulling te geven als de lepelplant!

Elke kamer verdient een plant, welke groene plant past in jouw kamer?


Groene kamerplanten bestellen

Wanneer je de inrichting van je huis een nieuwe boost wilt geven dan mag daar best wel wat groen bij. Mooie, groene kamerplanten kunnen toch dat tikkeltje extra geven aan je interieur. Veel soorten hebben ook nog eens luchtzuiverende kwaliteiten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een kalmerend effect hebben op mensen. Ben je opzoek naar een grote kamerplant om een dode hoek te vullen, of een kleine kamerplant om wat meer sfeer in huis te brengen? Ons brede assortiment heeft voor iedereen de perfecte groene plant.

Al onze kamerplanten komen recht van de kweker zodat jij altijd de beste kwaliteit ontvangt. Boompje voor Thuis zorgt ervoor dat iedereen de perfecte kamerplant kan vinden. Wij zeggen dan niet voor niets; elke kamer verdient een plant!

Wat zijn groene kamerplanten?

Groene kamerplanten staan er bekend om dat ze zowel sfeer als kleur aanbrengen in je huis. Het zijn doorgaans makkelijk kamerplanten in onderhoud, zo heb je planten die in de vensterbank kunnen en planten die het zonder daglicht ook erg goed doen. Op iedere plek in huis kun je een fijne rustgevende sfeer creëren, veel groene planten hebben naast hun uiterlijk nog vele extra’s. Enkele voordelen zijn:

  • Meer zuurstof in huis
  • Een hogere luchtvochtigheid
  • Luchtzuiverende werking
  • Minder schadelijke stoffen in de lucht
  • Planten in huis geven rust

Hoe kun je de groene kamerplant voor jou vinden?

De perfecte plant kies je natuurlijk zelf, daarom doen wij bij Boompje voor thuis ons uiterste best om een zo groot en divers mogelijk aanbod aan kamerplanten te bieden. Er wordt immers niet voor niets gezegd; zoveel mensen, zoveel wensen.

Een lege hoek in huis is bijvoorbeeld een prachtige plek om een mooie groene kamerplant neer te zetten, om hier een makkelijke keuze in te maken hebben wij een gemakkelijke filterfunctie in onze webshop. Ben je toch opzoek naar een kleinere plant voor in de vensterbank? Ons grote aanbod kleine planten zal voor jou altijd de perfecte match hebben.

Welke soorten groene kamerplanten zijn er?

Kamerplanten bestellen doe je niet zomaar. Het is belangrijk om te weten wat voor soort kamerplanten er überhaupt zijn. Zo heb je de keuze tussen de volgende groene kamerplanten:

  • De vetplant: past in elk interieur, behoudt zijn compacte vorm en is niet dood te krijgen.
  • De bananenplant: deze passen zeker in een stoer interieur, echt geschikt als eyecatcher.
  • De varen: staat het liefste niet in de zon en houdt van vochtigheid, de perfecte plant voor in de badkamer.
  • De groene bladplant: deze kan je perfect een heel jaar door in je huis laten staan zonder dat hij zijn mooie, groene kleur verliest.
  • Een bloeiende kamerplant: deze brengt meer kleur in je huis door de kleurrijke bloemen.

Tijd besteden aan je kamerplanten

Bij het kiezen van groene kamerplanten, is het belangrijk om je af te vragen hoeveel tijd je hebt om je planten te verzorgen. Een kamerplant in pot heeft natuurlijk wel de nodige verzorging nodig, hoewel uitstekende groene vingers natuurlijk niet vereist zijn. De ene plant vraagt al wat meer verzorging dan de andere en wanneer je niet veel tijd hebt voor de verzorging, kan je beter een makkelijke kamerplant in huis nemen. De koffieplant, die af en toe een beetje water nodig heeft is dan de geschikte plant voor jou. Wil je graag elke dag met je je kamerplant bezig zijn? Dan kan je beter kiezen voor een tropische kamerplant of een lepelplant die al wat meer verzorging nodig heeft!

Wat kost een groene kamerplant?

Planten bestel je bij Boompje voor Thuis al vanaf een zeer laag bedrag. Wij kunnen onze groene vrienden voor scherpe tarieven aanbieden omdat wij zelf geen voorraad hebben. Onze kamerplanten komen namelijk rechtstreeks van de kweker! Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd de beste kwaliteit thuis bezorgd krijgen. Online planten kopen was nog nooit zo makkelijk, jij kiest en wij leveren binnen 48 uur bij jouw thuis.

Goede omgeving voor jouw kamerplant

Groene kamerplanten hebben de juiste verzorging nodig en daarom is het belangrijk dat jouw omgeving hier ook aan kan voldoen. Zo heb je planten die voldoende licht nodig hebben zoals de Begonia Maculata en de Schefflera Amate. Je moet dan incalculeren dat je voldoende ramen hebt, zodat er genoeg licht binnen komt voor deze plant. Sommige planten, zoals de Anthurium Jungle King, hebben dan weer liever een plek in de schaduw. Houd dus rekening met het soort verzorging dat een plant nodig heeft, om er zeker van te zijn dat hij het in jouw omgeving goed zal blijven doen!

Elke kamer verdient een plant

Wanneer je rekening houdt met bovenstaande dingen, kun je online de planten kopen die voor jou geschikt zijn. Ze zijn er dus in allerlei soorten, vormen en maten waardoor je er wel eentje naar jouw zin zult vinden. Verzorg groene kamerplanten goed en je zult er zeer lang van kunnen genieten!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

[]