Tuinplanten

Tuinplanten zijn de versierders van jouw tuin of balkon. Zolang ze buiten staan zijn ze gelukkig, en een gelukkige plant is een mooie plant! Bij Boompje voor Thuis hebben we tuinplanten in vele soorten en maten zo dat jij altijd de juiste planten vindt die bij jouw tuin passen.

Elke tuin verdient een plant, welke past in jouw tuin?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Breed assortiment tuinplanten vers van de kweker

Ben je op zoek naar een tuinplant en heb je geen zin en/of tijd om naar een tuincentrum te gaan? Dat hoeft ook niet, want jij kunt bij ons online tuinplanten bestellen. Zoals je mogelijk al wel gezien hebt, bestaat ons assortiment uit een groot aantal buitenplanten. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil jij bij ons geen geschikte plant voor in jouw tuin vinden. Wanneer je een blik werpt in ons assortiment, valt het jou al snel op dat er voor iedere tuin – zowel groot als klein – wel een geschikte plant te vinden is. Dit is inderdaad het geval. Je vindt bij ons onder meer grote buitenplanten die jou tuin een fraaie uitstraling geven. Ben je op zoek naar kleinere buitenplanten ter opvulling van jouw tuin? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden overigens zowel tuinplanten voor in een pot aan als voor in de vaste grond. Grote voordeel van onze tuinplanten is dat deze rechtstreeks van de kweker komen. De planten zijn hier met de grootste mogelijke zorg gekweekt, waardoor jij verzekerd bent van een mooie tuinplant. Besluit jij jouw tuinplanten bij ons te bestellen? Dan betaal je niet onnodig veel. Doordat onze buitenplanten rechtstreeks van de kweker komen, kunnen wij ze tegen een scherpe prijs aanbieden. Koop jij jouw tuinplanten bij Boompje voor Thuis? Dan ben je verzekerd van mooie buitenplanten voor een goede prijs.

Beplanting voor jouw tuin of balkon

Voor wat betreft beplanting in jouw tuin heb je tegenwoordig behoorlijk wat te kiezen. De meeste mensen denken bij tuinplanten vaak alleen aan planten die in de vaste grond staan. Onze buitenplanten kun je ook prima in een pot zetten en deze vervolgens met pot en al in jouw tuin plaatsen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer jouw tuin (voornamelijk) uit tegels bestaat. Door voor tuinplanten in pot te kiezen, zorg jij alsnog voor en groene tuin. Heb je geen tuin? Denk dan niet dat tuinplanten voor jou overbodig zijn. Onze buitenplanten zijn namelijk niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook voor op het balkon. Zo kun jij bijvoorbeeld wat kleurrijke bloemen in een mooie bak aan de reling van jouw balkon hangen. Daarnaast kun je een mooie, grote buitenplant in pot in één of meerdere hoeken van het balkon neerzetten. Ondanks dat een balkon geen tuin is, kun je hem met onze tuinplanten prima een groene uitstraling geven.

De mooiste buitenplanten voor elk seizoen

De bloemen en planten in de gemiddelde Nederlandse tuin komen in de lente tot bloei. Hierdoor zijn tuinen in de lente en zomer vaak bijzonder kleurrijk. Vanaf de herfst beginnen veel tuinplanten zich voor te bereiden op de winter. Zij verliezen hierdoor vaak hun bloemen en bladeren, waardoor ze kaal worden. Als gevolg hiervan ligt een tuin er in de herfst en winter vaak wat saai en kleurloos bij. Wil jij dat jouw tuin er het hele jaar door goed en kleurrijk bij ligt? Dan ben je bij Boompje voor Thuis aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk de mooiste buitenplanten voor elk seizoen aan. Hierdoor zorg jij niet alleen in de lente en zomer voor kleur in jouw tuin, maar ook in de herfst en winter. 2Buitenplanten bestellen bij Boompje voor Thuis Er zijn genoeg mensen die nog naar een tuincentrum gaan wanneer zij tuinplanten zoeken. Dat is begrijpelijk, maar Boompje voor Thuis maakt het jou een stuk makkelijker om deze planten in huis te halen. Bij ons kun je namelijk online buitenplanten bestellen. Je voegt de tuinplanten die jij wilt bestellen toe aan jouw winkelwagentje en rekent af. Dankzij Boompje voor Thuis hoef jij niet langer de deur uit om buitenplanten te bestellen. Nadat Boompje voor Thuis jouw bestelling ontvangen heeft, gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij verpakken onze tuinplanten altijd op zorgvuldige wijze. Hierdoor hoef jij niet bang dat ze beschadigd raken tijdens het transport. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat jouw buitenplanten zo snel mogelijk op de plaats van bestemming arriveren. Dit kost jou helemaal niets, want wij bezorgen onze tuinplanten helemaal gratis binnen Nederland. Bestel jij bij Boompje voor Thuis? Dan heb jij binnen de kortste keren fraaie tuinplanten in jouw tuin staan.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

[]