Boompjes in je huis

Een boompje in huis geeft de kamer net wat meer sfeer, hoogte en is daarmee ook net wat imposanter dan een ‘normale’ kamerplant. Alle boompjes hebben hun eigenaardigheden, zo kan de één goed tegen veel zonlicht, en moet de ander het liefst in een donkere hoek geplaatst worden. Één ding hebben ze allemaal gemeen; ze hebben water en wat liefde nodig en zorgen voor luchtzuivering in de ruimte!

Elke kamer verdient een plant, welk boompje past in jouw kamer?


Boompjes kopen

Bijna iedereen heeft de woonkamer of slaapkamer al aangekleed met een aantal mooie kamerplanten. Wat vaak nog ontbreekt is een mooi boompje, en dit is nou juist de echte eyecatcher. Een huis boom zorgt naast sfeer ook voor een betere luchtkwaliteit doordat deze een lucht reinigende werking heeft. Als je nog twijfelt over boompjes bestellen zijn er nog een aantal voordelen die je misschien kunnen overhalen. Ten eerste,

  • huis boompjes behoeven weinig onderhoud en hebben vaak een lange levensduur. Doordat ze een lange levensduur hebben worden ze vaak ook steeds groter en mooier.
  • Als ze te groot worden zijn ze gemakkelijk te snoeien om zo te groei van de boom te beperken zonder de boom te beschadigen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de verschillende soorten Bonsai boompjes. Dit zijn huis boompjes die lang kunnen leven op een kleine hoeveelheid water.

Bij Boompje voor Thuis kunt u gemakkelijk boompjes kopen voor thuis. Zo hebben wij veel verschillende soorten boompjes: van de drakenbloedboom tot de olijf boom

Huis boompjes vers van de kweker

Als je ervoor kiest om een boompje te bestellen bent je bij Boompje voor Thuis aan het juist adres! Al onze huis boompjes komen vers van de kweker waardoor je altijd een gezonde boom in huis haalt. Onze professionele kwekers zijn echte experts op het gebied van sterke en gezonde planten kweken. Doordat de bomen altijd goed zijn verzorgd en voldoende voedingsstoffen en zonlicht krijgen kun je nog lang plezier hebben van onze huis boompjes. In ons assortiment zijn ook voldoende huis bomen die het goed doen met wat minder zonlicht. Er zijn ook boompjes die het goed doen in kamers met minder zonlicht en prima kunnen overleven in een minder goed verlichte kamer. Zo is er bijvoorbeeld de Heteropanax Chinensis die het goed doet bij weinig licht. Doordat deze huis boom minder zonlicht krijgt verbruikt hij ook minder water en behoeft deze plant weinig onderhoud. Je kunt bij ons ook boompjes bestellen die wel meer behoefte hebben aan zonlicht. Denk bijvoorbeeld aan een Citrus Kumquat of een Citrus Mandarijn. Dit zijn planten die eetbare vruchten maken die er niet alleen vrolijk uit zien maar ook nog eens heerlijk smaken. Zo haalt je niet alleen een mooi huis boompje in huis maar zijn ze ook nog eens enorm gezond!

Verzorging van je boompje

Het gemak van een boompje in huis zit hem in de stam. Deze heeft een bepaalde eigenschap waardoor de boom water op kan slaan om in de natuur droge periodes te overleven. Hierdoor zijn de boompjes erg makkelijk in het onderhoud en de verzorging. Daarbij geldt ook, hoe dikker de stam, hoe makkelijker het onderhoud. Zorg ervoor dat de pot groot genoeg is, zodat de wortels genoeg ruimte hebben om zich goed te nestelen. Ook als je teveel water geeft is een grote pot handig, de grond houd dit water dan vast waardoor de boom niet teveel binnen krijgt! Het bijvoeden met plantenvoeding eens in de maand is een goede extra stimulans voor het boompje om sterk en gezond te blijven.

Online boompjes bestellen

Twijfel dus niet langer en bestel nu jouw boompje online. De verzending is helemaal gratis en wordt uiterst zorgvuldig bij je thuis bezorgd. Zo kunt je met een paar klikken jouw woonkamer herinrichten en een stuk gezelliger maken met je nieuwe huis boompjes. Ook voor leuke potten bent je hier op het goede adres, wij leveren namelijk een groot aanbod aan kamer boompjes in pot. Als dit echter niet helemaal jouw smaak is hebben wij ook een breed assortiment aan bloempotten die geschikt zijn voor huis boompjes. Wij houden enorm van de natuur en van planten en hopen plant bij plant de wereld wat groener te maken. Zo wordt er voor iedere huis boom die u bij ons besteld een andere boom geplant om ontbossing tegen te gaan. Door online boompjes bij ons te bestellen helpt u dus niet alleen uzelf met een gezellige woonruimte maar wordt de wereld ook net weer een stukje groener.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

[]