Gratis verzending in NL

Speciale planten-verpakking

Binnen 1-2 werkdagen thuis

Groene-plant garantie

Planten Online Bestellen

Het team van Boompje voor Thuis is constant bezig om een zo leuk mogelijk aanbod en een zo goed mogelijk advies te geven als het gaat om kamerplanten, cactussen, boompjeskruiden en meer. Zelfs tot aan de speciale planten, zoals Bonsai! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat elke kamer een plant verdient, of dat nu een grote of een kleine plant is. Door het gevarieerde aanbod kan iedereen een keuze maken voor de juiste plant voor de juiste kamer.

Bestel jij een kamerplant? Dan planten wij een boom!

Dankzij onze samenwerking met One Tree Planted zorg jij voor één nieuwe boom bij elke plant die je bestelt. De bomen om ons heen zijn ontzettend belangrijk voor de luchtkwaliteit en het tegengaan van de klimaatverandering. Pas als we door de bomen het bos niet meer zien mogen we met z’n allen tevreden zijn. Om ons boompje bij te dragen hebben we besloten dat we Boompje voor Thuis hiervoor inzetten. Lees hier het complete verhaal!

Luchtzuiverende kamerplanten bestellen?

Binnen de luchtzuiverende kamerplanten zijn er drie categorieën die steeds populairder worden; de Goudpalm, de Dracaena en de Sanseveria. Binnen deze groepen zijn er verschillende type planten te vinden met verschillende eisen voor hun verzorging. Verschillende typen van deze kamerplanten zijn ook te krijgen in combinatie met een passende pot en/of plantenvoeding en potgrond!

Veelgestelde vragen over Kamerplanten

Ja daar zijn er nogal wat van. Hoe verzorg je een kamerplant? Welke plant past het best in een schaduwrijke kamer? Wat voor plant moet ik hebben op kantoor? Deze en alle andere vragen die je hebt over kamerplanten willen we graag beantwoorden. Klik simpelweg op de chatfunctie rechts onderin en we staan je z.s.m. te woord om je advies op maat te geven!

BE9.7